2021: Egészségesebben szeretnék élni. Leadnék néhány kilót. Életmódot váltok.

Te is nagy fogadalmakkal kezded az új évet?

Azt tervezed, most végre a sarkadra állsz és MINDENT megváltoztatsz?

Már biztosan van rá terved is, visszafogtad magad, jobban megnézed, mit eszel, többet mozogsz.

De vajon meddig fog tartani a lelkesedésed?

Kutatások szerint az újévi életmódváltó fogadalmak gyakran már január 10-én meginognak és 95% január végére visszatér a régi szokásaihoz.

Neked azonban nem kell közéjük tartoznod!

Ahhoz, hogy sikeres legyen az életmódváltásod, arra van szükséged, hogy rögtön az elején sikerélményed legyen. Arra, hogy elmozduljon végre a mérleg nyelve, arra, hogy energikusabb legyél és úgy érezd, van eredménye a tetteidnek.

Ebben szeretnék segíteni most neked a január 11-én induló 7 napos Léböjt Kihíváson. Ezalatt az 1 hét alatt finom, változatos zöldség- és gyümölcsleveket fogyasztva indíthatod be az életmódváltásodat és szabadulhatsz meg az ünnepek alatti túlevés eredményétől.

Miért végezz léböjtöt?

A léböjt méregtelenít, az emésztésed könnyebb, gyorsabb lesz. A zöldség- és gyümölcslevek sokféle vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, ezzel hozzájárulnak egészséged fenntartásához,

Az élő ételek immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkeznek és olyan enzimeket is tartalmaznak, melyek segíthetik anyagcserét és hozzájárulnak az egészséges bélflóra fenntartásához.

A léböjt segít a súlycsökkentésben is.

Nem túl radikális ez? Nem fogok koplalni?

A léböjt nem koplalás, hiszen veszel magadhoz táplálékot, csak éppen folyékony formában.

Éhségérzetet érezhetsz majd, hiszen csak folyékony táplálékot veszel magadhoz, azonban a menüt úgy állítottam össze, hogy a szervezeted semmiben sem szenved majd hiányt.

Sokan rontják el ott, hogy csak 1-2 -féle italt fogyasztanak és nem tudják azt sem, milyen napi mennyiség ajánlott, ezért hamar megunják és ezért kínként élik meg a böjtöt.

A 7 napos Léböjt Kihívás során azonban olyan változatos étrendet állítottam össze neked, ami mellett nem fogsz unatkozni, nem fogod megunni és nem éled meg éhezésként sem ezt a 7 napot.

Ha egyedül csinálod: könnyen feladod.

Ha közösen csináljuk: menni fog!

Ezért érdemes a kihíváshoz csatlakoznod.

Nem veszélyes ez?

Nem, mert egyrészt csupán 1 hétről van szó, másrészt úgy válogattam össze a recepteket, hogy ne csak finom és változatos legyen, hanem minden tápanyagot tartalmazzon, amire a testednek szüksége van, így nem alakul ki vitaminhiány sem ebben a 7 napban.

Kinek nem ajánlod?

A léböjt csak egészséges embereknek ajánlott, ha bármilyen krónikus betegségben szenvedsz vagy várandós vagy, ne jelentkezz! Ha nem vagy benne biztos, hogy a te egészségi állapotodban elkezdheted-e, mielőtt léböjtbe fogsz, konzultálj az orvosoddal!

Miért most jelentkezz?

Mert a 7 napos Léböjt Kihívás jó lehetőség az újrakezdésre, egy egészségesebb élet elkezdésére és az ideális testsúly felé vezető útra való rálépésre. Természetesen a nyers vegán táplálkozás nem egy csodadiéta, hanem egy éhezés és megszorítások nélküli fenntartható táplálkozás, ami még finom is (ha elsajátítod a mesterfogásait, amiket a kihívás során tőlem is megtanulhatsz).

A nyerstáplálkozás során nem kell kevesebbet enned: annyit ehetsz amennyit akarsz, mégis energikus leszel és  képes leszel elérni az ideális testsúlyodat. Ahhoz, hogy áttérj a nyersvegán táplálkozásra, vagy egy egészségesebb életmódra, jó kezdet lehet a léböjt, ami a többi jótékony hatása mellett az immunrendszeredet is nagyon meg fogja erősíteni.

Ez a léböjt kihívás egyben megtanít arra is, hogyan urald az egódat. Erősíti a az akaratodat, a kitartásodat, ami mentálisan is egy hatalmas ugrás lehet számodra. Ha végigcsinálod, nagyon nagy önbizalmat ad és segíti az önértékelésedet.

Mit kapsz, ha velünk tartasz a 7 napos léböjt kihíváson?

  • Egy útmutatót, amiben segítek megérteni, mire való a léböjt, hogyan kell elkezdeni és mire számíthatsz a kihívás során,
  • Segítséget a ráhangolódó napokhoz (léböjtöt nem szabad egyik napról a másikra elkezdeni, kell pár nap felvezetés és pár nap visszavezetés is, a kihívás során ennek a módjában is segítek majd)
  • Mind a 7 napra változatos és finom recepteket adok, amik segítségével elkészítheted az aznapi ételedet.
  • Bevásárlólistát kapsz, ami alapján beszerezheted egész hétre a hozzávalókat,
  • Tanácsokkal támogatlak a léböjt betartásában és az ételek elkészítésében.

Mennyibe kerül? A 7 napos kihíváson való részvétel most mindössze br. 4990 Ft!

Sőt: ha már úgyis belevágsz, miért ne folytatnád a 7 napon túl is?

Ha most jelentkezel, a léböjtöt követően folytathatod az életmódváltásodat, másik két népszerű kihívásunkkal.

#1 Lehetőség:
38 napos Kihívás: 7 nap léböjt+ 10 nap Smoothie+21 nap Nyersétel

Ebben a kihívásban a 7 napos léböjtöt követően 10 napon át smoothiekat fogyaszthatsz, majd egy 21 napos finom zöldségeket és gyümölcsöket tartalmazó szilárd étrendet követhetsz, amelyhez nem csak napi menüsort és recepteket kapsz, hanem a mozgáshoz és a motivációd fenntartásához is adok tippeket.

A 38 napos léböjt+10 napos Smoothie+21 napos nyersétel kihívás ára most együtt 27790 Ft helyett csak 19900 Ft! Ezért 38 napra kapsz bevásárlólistát, napi menüsorokat és a hozzájuk tartozó recepteket, valamint a léböjtöt követően napi mozgás ötleteket és motivációt, hogy végig tudd csinálni a teljes kihívást.

#2 Lehetőség
17 napos Kihívás: 7 nap léböjt + 10 nap Smoothie

A 7 napos léböjt kiváló folytatása és levezetője a 10 napos Smoothie kihívás, amiben 10 napon át adok neked napi menüket változatos és finom smoothie receptekkel, valamint életmód és mozgás tippeket is kapsz.

A 17 napos léböjt + Smoothie kihívás ára most 14.890 Ft helyett csupán 9900 Ft!

A kihívások január 11-én kezdődnek a 7 napos Léböjt kihívással.

A jelentkezést és fizetést követően küldjük neked a kihívás anyagát. Fizetni Paypallel vagy bankkártyával tudsz.

A jelentkezési határidő: 2021. január 8.

Kattints ide és jelentkezz most!

 Hogyan tudsz jelentkezni? Klikk a gombra, majd a Kosárba teszem gombra! Ezt követően add meg az adataidat  és kövesd a lépéseket. Fizetni Paypallel vagy a bankkártyával tudsz. A fizetést követően azonnal küldjük neked a 10 napos kihívás zárt oldalának elérhetőségét.

Melyik csomagot választod?

38 napos Léböjt + Smoothie + Nyersétel Kihívás

(br. 19.900 Ft)

17 napos Léböjt + Smoothie Kihívás

(br. 9.900 Ft)

7 napos Léböjt Kihívás

(br.4990 Ft)

Kövess az Instagramon is!
No feed

Életmódváltás: Hogyan fogj bele? 

Regisztrálj az ingyenes 7 napos programra!

Napkonyha Nyersvegán Életmódiskola

Napkonyha Nyersvegán Életmódiskola