Az életmódváltás nehéz: segítek, hogy sikeres legyél benne!

Az életmódváltók 80%-a néhány hét vagy hónap után visszaesik a régi szokásaiba.

Miért? Mert egyedül nehéz változtatni, a régi szokások visszahúznak, a tudatalattiban mélyen húzódó érzések és élmények újra meg újra visszarántanak a korábbi állapotodba. Éppen ezért nem lehet életmódot váltan divatdiéták követésével vagy pusztán a rossz szokások elhagyásával – ahogyan azt a legtöbben gondolják.

Ahhoz, hogy képes legyél változtatni, két egymásra épülő területen kell változást elérni:

1. Elsőként a lélekkel kell foglalkozni. Hogyan érzed magad most? Hogyan éled meg a stresszt? Milyen helyet foglal el az életedben az evés és a mozgás? Miért eszel? Mi áll a jelenlegi szokásaid és életmódod hátterében?

– ilyen és ehhez hasonló kérdések segítségével kell feltárni azokat a mozgatórugókat, amik megnehezítik az életmódváltást és amik utadba állhatnak a változtatás során.

2. Csak ezt követően kerülhet sor a megfelelő (szokásaidhoz és lehetőségeidhez alkalmazkodó) étrend megtervezésére és betartására, valamint a sport bevezetésére az életedbe. Mindegy, hogy a testsúlyfeleslegedtől szeretnél megszabadulni vagy egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életmódra váltanál, esetleg áttérnél egy egészségesebb étrendre: tudok segíteni neked!

A folyamat során végig melletted állok, támogatlak, ha elakadsz, ha elbizonytalanodsz vagy ha úgy érzed, kezdesz visszacsúszni a régi szokásaidba.

Hogyan tudok neked segíteni ebben a folyamatban?

A Sorsfordító Coaching során 6 héten át 6 alkalmas coachingon vehetsz részt velem. Hetente egyszer találkozunk majd 1 órára Skype-on (vagy amennyiben Stuttgarthoz közel élsz Göppingenben vagy Esslingenben személyesen), ahol lépésről lépésre tárjuk fel azokat a belső akadályokat, amik az utadban állnak és azokat az erőforrásokat, amik képessé tesznek a változásra.

Az első felmérő alkalmon felmérjük a helyzetedet és átbeszéljük a szükséges lépéseket. A következő alkalommal felállítjuk az életmódváltásod tervét és kitűzzük a főbb célokat, ezt követően pedig elkezdheted az életmódváltás folyamatát, amelyben hétről hétre kísérlek, segítséget nyújtok (ha hét közben elakadnál vagy kérdéseid lennének egy-egy válaszra Skype-on vagy emailben állok a rendelkezésedre).

Amennyiben 6 héten túl is szükséged van még a kísérésemre, utánkövető alkalmakon vehetsz részt egy tovább 6 alkalmas bérlet vagy 1-1 tanácsadási alkalom megvásárlásával.

A lényeg: fogom a kezed az életmódváltásod során, tanácsokkal támogatlak az új szokásaid kialakításában és egy új élet megteremtésében!

Miért hallgass rám? Gungl Mónika vagyok, pszichológiai terapeuta, coach, nyersétkezés tanácsadó. Jelenleg Németországban élek és praktizálok. A saját életemben én magam is megtapasztaltam az életmódváltás nehézségeit. Évekkel ezelőtt döntöttem úgy, hogy vegán étrendet fogok követni, majd pedig miután 2007-ben megismertem a nyersvegán étrendet és annak egészségügyi előnyeit, újra életmódot váltottam. Praxisom és saját életem során is újra meg újra megtapasztaltam, milyen fontos a test és a lélek egyensúlya. A pszichés problémákkal hozzám fordulónak gyakran a terápia mellett az étkezésük megváltoztatására is szüksége van, míg azok, akik úgy érzik, csupán az életmódjukon kéne változtatni, gyakran pszichés problémákkal is küzdenek. A Sorsfordító Coaching szolgáltatásommal azoknak szeretnék segíteni, akik szeretnék valóban eredményesen, szakértői segítséggel elérni céljaikat. A coaching során a jelenlegi helyzetedből indulunk ki, azonban, ha az életmódváltásod útjában valamilyen múltból hozott nehézség áll, segítek feloldani és feldolgozni azokat pszichológiai módszerekkel.

Mennyibe kerül?

A 6 alkalmas bérlet ára: br. 50.000 Ft

Ez magában foglal: 

1. Egy ingyenes első felmérő alkalmat (felmérjük, pontosan honnan is indulunk, meghatározzuk a célokat és segítek elkészíteni a tervedet)

2. 6 héten át heti 1 órás coachingot (online találkozunk majd, hogy gyorsan, kényelmesen és hatékonyan haladhassunk)

3. Kérdezési lehetőséget a 6 hét folyamán Skype-on, WhatsApp-on vagy emailben (így, ha bármikor elakadsz, nehézségeid támadnak, tudok segíteni neked!)

Fogom a kezed, állandó támogatást és segítséget kapsz! Plusz valakit, aki segít továbblendülni a holtpontokon! Megéri, nem?

JELENTKEZZ MOST!

Töltsd ki az alábbi űrlapot a jelentkezéshez:

Kapcsolat
Napkonyha Nyersvegán Életmódiskola

Napkonyha Nyersvegán Életmódiskola